ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ទី២៦ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២៤
ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ទី២៦ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២៤
របៀបធ្វើ និងគ្រឿងផ្សំនំបញ្ចុកខ្មែរ នៅតែរក្សាដដែល ពី ១ជំនាន់ ទៅ ១ជំនាន់។ តែបច្ចុប្បន្ន ដើម្បីបំពេញសេចក្តីត្រូវការរបស់ពលរដ្ឋខ្មែរ លោក សន សង្ហា បានវិវត្តន៍ខ្លួន ពីផលិតនំបញ្ចុកបែបបុរាណ មកជាទំនើបដោយប្រើម៉ាស៊ីន។ លោក សន សង្ហា អាចផលិតនំបញ្ចុកបានមិនតិចជាងចំនួន ៣០០គីឡូក្រាម ក្នុង ១ថ្ងៃ។
អត្ថបទ៖ តុល សុភ័ណ រូបភាព៖ ឆិល សុភ័ស្ត