ថ្ងៃសុក្រ ទី២៩ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០២៤
ថ្ងៃសុក្រ ទី២៩ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០២៤
នំបញ្ចុកធ្វើដោយដៃ នៅតែទទួលបានការគាំទ្រពីពលរដ្ឋខ្មែរអ្នកផលិតនំបញ្ចុកធ្វើដោយដៃ លោកស្រី ស៊ិន ស៊្រុន រស់នៅស្រុកខ្សាច់កណ្តាល ខេត្តកណ្តាល បានឱ្យដឹងថា លោកស្រី បន្តរក្សាប្រពៃណីខ្មែរ និងរបៀបធ្វើនំបញ្ចុកនេះ ពីដូនតា អស់ជាង ៣០ឆ្នាំមកហើយ។
ទោះបីជាចំណូលប្រចាំថ្ងៃពីរបរធ្វើនំបញ្ចុកនេះ បានត្រឹមតែ ៤ម៉ឺនរៀលក៏ដោយ ក៏លោកស្រី មិនមានបំណងបោះបង់ឡើយ ហើយបច្ចុប្បន្ន កូនប្រុសស្រីចំនួន ៤នាក់ បានបញ្ចប់ការសិក្សា និងមានការងារធ្វើរៀងៗខ្លួន ក៏ដោយសារពឹងលើមុខរបរនេះផងដែរ។
អត្ថបទ៖ តុល សុភ័ណ រូបភាព៖ ឆិល សុភ័ស្ត